| Ingredients | 材料 |
| 2 kg minced lamb | 羊ひき肉 2kg |
| 1 kg onion | たまねぎ 1kg |
| salt | 塩少々 |
| pepper | こしょう少々kg |
| water | 水 |
| tomato | トマト |
| thickened pomegranate juice | ざくろ果汁 |
Steps |
作り方 |
| 1. Mix chopped onion, meat wtih salt and pepper. | みじん切りした玉ねぎと肉に塩、胡椒を振り混ぜ合わせる。 |
| 2. Spread it over a baking plate adding a little water. | 少し水を加えて、焼き皿に押し広げる。 |
| 3. After around 15 minutes, put the plate into an oven. | 15分ほど馴染ませてからオーブンに入れる。 |
A) Madda with Tomato |
A) トマトMADDAの場合 |
| 4. Grill 5 minues adding sliced tomato with salt. | スライスしたトマトを載せ、塩少々を振ってから5分ほど焼く。 |
B) Madda with Pomegranate |
B) ザクロMADDAの場合 |
| 4. Grill 5 minutes adding mixture of pomegranate juice and tahena. | ザクロジュースを胡麻ペーストに合わせたものを掛け5分ほど焼く。 |
| COOKING PROCESS | ||
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| 1. Mix minced lamb and chopped onion. | 2.Add salt and pepper. | 3. Mixed |
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| 4. Add water and spread. | 5. Spread | 6 Add rib pattern. |
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| 7. Ready for grill. | 8 Ready for grill. | 9.Grilled |
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| 10. Mix tahena and pomegranate juice | 11. Mixture | 12. Pomegranate Madda complete. |
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| 10. Sliced tomato with salt. | 14. Put tomato on the grilled meat. | 15. Grill again. |
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What is "tahena"? 胡麻のペーストで、マヨネーズ状の柔らかさ |
What is "pomegranate juice" ザクロの濃縮果汁です。mollaseとかsyrupとして |
| 16. Tomato Madda complete. | ||